Sava
Внимание: Ние ви доставяме само гумата. Ако на снимката е изобразена джанта, то тя служи за символизиране.
Sava

Sava ESKIMO ICE 225/50 R17 98T XL, Nordic compound

Sava

Sava ESKIMO ICE 225/50 R17 98T XL, Nordic compound

Дименсия на гуми
225/50 R17 98T XL, Nordic compound 
Наличност:
За съжаление нямаме тези гуми в наличност.
гуми:
Зимни гумиWi
маркировка M+S
със снежен симбол
скорост:
T: Одобрена до 190 км/ч
EAN код:
5452000585851
Номер на артикул:
R-344326
Етикет на гуми / Класи на ефективност:
За въпроси и предложения моля свържете се с нас на support​@tirendo.bg
За съжаление нямаме тези гуми в наличност.
Цена на артикул, с ДДС
Безплатна доставка*
7 - 10 работни дни доставка
Политика на връщане в срока от 14 дни**
Повече партньори за монтаж

Добавете продукт за сравнение

  • описание
  • Етикет на гуми
  • Technical specifications

Уверено управление и сцепление на всички зимни повърхности В тежките зимни условия имате нужда от гума, която може да свърши работа.

Sava Eskimo ICE осигурява отлично сцепление върху сняг и лед на достъпна цена.

Сертифицирана със символа „снежинка“ за зимна употреба.

Изключително сцепление върху лед. Надеждни показатели върху сняг Устойчивост на аквапланинг Добър пробег Изключително сцепление върху лед Eskimo ice с лекота се справя с хлъзгавите зимни пътища.

Новата система фиксира здраво шиповете по местата им за превъзходно управление и спиране на лед. Надеждни показатели върху сняг Уверено шофиране на силно утъпкан сняг.

Шарката има голям брой грайфери, които захапват повърхността. Зимната каучукова смес остава гъвкава при ниски температури и поддържа сцеплението, когато е най-необходимо.

Съпротивление на аквапланинг. Насочената шарка с широки жлебове помага за бързо изхвърляне на водата и кишата и намалява риска от аквапланинг.

Добър пробег Повече километри с едни и същи гуми. Формата на гумата е оптимизирана така, че налягането да се разпределя равномерно по цялата гума. Това осигурява равномерно износване и по-дълъг живот.

Подходяща за всички мостове. Предназначена за използване на всички мостове на лекотоварни автомобили и микробуси.

Етикет на гуми / Класи на ефективност

Етикет на гуми / Класи на ефективност

Европейският съюз, съгласно с CE 1222/2009, е възложил че всички гуми произведени след дата 1 юли 2012 г. за леки и лекотоварни автомобили включват стандартни етикети на ЕС за гумите като ги класифицират по три работни характеристики:разход на гориво класифицирани от A до G,сцепление с влажна повърхност класифицирани от A до G, и ниво на шума в децибели.

Категории на гуми незасегнати от настоящия регламент включват:регенерирани гуми, професионални офроуд гуми, гуми състезателни /за спортен автомобил, както и специални гуми предназначени за подобряване на сцепление, като и с шипове,T-тип временно резервни гуми, гуми за автомобили произведени преди 1990 г., гуми с максимално разрешена скорост от 80km / h, гуми за джанти с диаметър по-малък или равен на 254 mm или по-голям или равен на 635 мм.

Този етикет е предназначен, от една страна за да се насърчи икономическата и екологична ефективност на движението, както и повишаване безопасността по пътищата, и от друга страна за да се помогне на потребителите да изберат определени гуми.Въпреки, етикетът е бил критикуван че само показва много ограничен брой характеристики. Специалистите твърдят че гумите имат много повече функции, които са важни а съответно за безопасността на движението, включително ограничени при аквапланинг, при стабилност на пътя, експлоатационен живот, продуктови свойства на мокри и сухи пътища различни от сцеплението с влажна повърхност и свойства на сняг.
Производителите на гуми предполагат че резултатите от тестовете от различни институции и предприятия в списанията трябва да останат много важни източници на информация за краен потребител, тъй като те се фокусират върху скоростта на голямо разнообразие от свойства за гуми и функции.

Марка Sava
Серия на модела ESKIMO ICE
Размер 225/50 R17 98T XL, Nordic compound
Ширина 225
Височина 50
Вид конструкция R
Дименсия на гуми 17
Индекс на натоварване на гумите 98
Скоростен индекс (T)
С/Без вентил (TT/TL) Гума изисква вътрешна гума
M/C No
*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Електронен вестник

Получавайте новини и информация за гуми, оферти и конкурси

Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK