Nokian
Внимание: Ние ви доставяме само гумата. Ако на снимката е изобразена джанта, то тя служи за символизиране.
Nokian

Nokian WR D3 225/45 R17 94H XL

Nokian

Nokian WR D3 225/45 R17 94H XL

Дименсия на гуми
225/45 R17 94H XL 
Наличност:
За съжаление нямаме тези гуми в наличност.
гуми:
Зимни гумиWi
маркировка M+S
със снежен симбол
скорост:
H: Одобрена до 210 км/ч
EAN код:
6419440281247
Номер на артикул:
D-117086
Етикет на гуми / Класи на ефективност:
За въпроси и предложения моля свържете се с нас на support​@tirendo.bg
За съжаление нямаме тези гуми в наличност.
Цена на артикул, с ДДС
Безплатна доставка*
7 - 10 работни дни доставка
Политика на връщане в срока от 14 дни**
Повече партньори за монтаж

Добавете продукт за сравнение

  • описание
  • Етикет на гуми
  • Technical specifications

Най-добра на сняг и в сухо. Nokian WR D3 се присъжда цена-производителност като победител. Тествана през 2011 от най-големите германски автомобилни списания 'Ауто Мотор унд Шпорт' и 'Auto Zeitung'. Nokian е най-добрият на сняг и в сухо. Ясно печели на тестове за управление на сняг. 'В момента най-добри зимни качества в сравнение с неговите конкуренти, добро поведение на пътя в сухо',решението на 'Ауто Мотор унд Шпорт' похвали. Максималният резултат, най-кратък спирачен път, най-бързо време работа, и най-силно сцепление на сняг. Гуми Nokian WR са на разположение в широк диапазон от размери от 13 'до 20', скоростта оценки, вариращи от T W (190 - 270 km / h). Тези нови продукти, насочени особено в Централна Европа, от сега на разположение за търговия на дребно. За промяна на гума, Nokian гуми могат да бъдат получени в добри отношения на местните дилъри гуми, като комплектовани колела и зимни джанти. Nokian WR A3, от друга страна, е оптимизирана за по-големи и по-мощни превозни средства с особено ударение се поставя върху чувствително шофиране и отговор на гумата дори и при по-високи скорости.

DSI и WSI индикатори за износване

Индикатора за износване DSI (Индикатор за безопасно шофиране) и символът снежинка WSI (Индикатор за защита през зимата) Ви помагат да постигнете максимална безопасност и подобряват комфорта на шофиране. Числата обозначават дебелината на оставащия слой в милиметри. В случай че слоят се износва, номерата постепенно изчезват. За безопасно шофиране през зимата Ви е нужен профил с дебелина поне 4-5 милиметра. В случай, че снежинките вече не се виждат, гумите незабавно трябва да бъдат заменени с нови за да осигурите сигурността си при шофиране.

Етикет на гуми / Класи на ефективност

Етикет на гуми / Класи на ефективност

Европейският съюз, съгласно с CE 1222/2009, е възложил че всички гуми произведени след дата 1 юли 2012 г. за леки и лекотоварни автомобили включват стандартни етикети на ЕС за гумите като ги класифицират по три работни характеристики:разход на гориво класифицирани от A до G,сцепление с влажна повърхност класифицирани от A до G, и ниво на шума в децибели.

Категории на гуми незасегнати от настоящия регламент включват:регенерирани гуми, професионални офроуд гуми, гуми състезателни /за спортен автомобил, както и специални гуми предназначени за подобряване на сцепление, като и с шипове,T-тип временно резервни гуми, гуми за автомобили произведени преди 1990 г., гуми с максимално разрешена скорост от 80km / h, гуми за джанти с диаметър по-малък или равен на 254 mm или по-голям или равен на 635 мм.

Този етикет е предназначен, от една страна за да се насърчи икономическата и екологична ефективност на движението, както и повишаване безопасността по пътищата, и от друга страна за да се помогне на потребителите да изберат определени гуми.Въпреки, етикетът е бил критикуван че само показва много ограничен брой характеристики. Специалистите твърдят че гумите имат много повече функции, които са важни а съответно за безопасността на движението, включително ограничени при аквапланинг, при стабилност на пътя, експлоатационен живот, продуктови свойства на мокри и сухи пътища различни от сцеплението с влажна повърхност и свойства на сняг.
Производителите на гуми предполагат че резултатите от тестовете от различни институции и предприятия в списанията трябва да останат много важни източници на информация за краен потребител, тъй като те се фокусират върху скоростта на голямо разнообразие от свойства за гуми и функции.

Марка Nokian
Серия на модела WR D3
Размер 225/45 R17 94H XL
Ширина 225
Височина 45
Вид конструкция R
Дименсия на гуми 17
Индекс на натоварване на гумите 94
Скоростен индекс (H)
С/Без вентил (TT/TL) Гума изисква вътрешна гума
M/C No
*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Електронен вестник

Получавайте новини и информация за гуми, оферти и конкурси

Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK