Nokian
Внимание: Ние ви доставяме само гумата. Ако на снимката е изобразена джанта, то тя служи за символизиране.
Nokian

Nokian Rockproof LT245/75 R16 120/116Q 10PR, POR

Nokian

Nokian Rockproof LT245/75 R16 120/116Q 10PR, POR

Вид на гумата:
M/T Reifen
Дименсия на гуми
LT245/75 R16 120/116Q 10PR, POR 
Наличност:
Налично на склада
гуми:
Летни гумиSo
скорост:
Q: Одобрена до 160 км/ч
EAN код:
6419440245935
Номер на артикул:
R-341095
За въпроси и предложения моля свържете се с нас на support​@tirendo.bg
373,30 лв
Цена на артикул, с ДДС
Безплатна доставка*
7 - 10 работни дни доставка
Политика на връщане в срока от 14 дни**
Повече партньори за монтаж

Добавете продукт за сравнение

  • описание
  • Technical specifications

Nokian Rockproof

Превъзходна издръжливост

Nokian Rockproof – нов продукт на Nokian Tyres, предлага екстремна издръжливост за професионално шофиране и за любителите на офроуда. Nokian Rockproof показва безстрашно поведение с отлични характеристики в кариери, на сечища и в мините. Тази здрава нова гума е неуморен работен кон с първокласна смес за минни протектори, която може да се справи дори с неочаквани удари по време на офроуд употреба в тежки условия.

Новата, устойчива на срязване смес за протектори Rockproof Hybrid на Nokian Tyres и агресивният протекторен рисунък придават на гумата отлична устойчивост дори при тежки условия на използване на терен без пътна настилка. Гумата Nokian Rockproof беше разработена за лекотоварни автомобили, SUV и офроуд използване. Превъзходна издръжливост за професионална употреба в тежки условия Стабилна и прецизна управляемост Предпазителите против заклещване на камъни удължават експлоатационния живот

Каучукова смес за протектори Rockproof Hybrid на Nokian Tyres Екстремна устойчивост на срязване – повече работни часове. Новата смес за минни протектори Rockproof Hybrid на Nokian Tyres е разработена специално за офроуд употреба с повишени изисквания. Изключителната устойчивост на срязване на гумата разкрива напълно предимствата си по време на професионална употреба в мини и кариери, както и при офроуд шофиране. Предпазители против заклещване на камъни в дъното на каналите. По-добра издръжливост.

Предпазителите против заклещване на камъни предотвратяват заклещването на остри камъни между протекторите на гумата и проникването им в структурата на гумата. Предпазителите против заклещване удължават експлоатационния живот на гумата и предлагат допълнителна защита, като предотвратяват повреждането на тялото на гумата.

Нов тип издръжливост и защита: Технологията Aramid Sidewall. Арамидните влакна, с които са армирани страниците, осигуряват издръжливост и защита в ситуации на шофиране при трудни условия. Влакното придава на гумата повишена устойчивост на удари и срязване, които иначе лесно биха я повредили.

АРАМИДНИ СТРАНИЧНИ СТЕНИ – По-здрави от всякога

Гумите на Nokian с технология Арамидни странични стени Ви осигуряват допълнителна сигурност и издръжливост при по-взискателно време и по-сурови пътища. Техните несравнимо силни странични стени са изключително издръжливи на износване и разрез. Арамидените влакна подсилват и укрепват страничните стени, позволявайки им да устоят на пръсване и сцепване много по-добре.

Същият материал е използван в авиацията и оръжейната индустрия. Също така, материала се използва в бронежилетките.

Арамида предпазва гумите на Nokian. Гумите Nokian предпазват животи.

Марка Nokian
Вид на гумата M/T Reifen
Серия на модела Rockproof
Размер LT245/75 R16 120/116Q 10PR, POR
Ширина 245
Височина 75
Вид конструкция R
Дименсия на гуми 16
Индекс на натоварване на гумите 120/116
Скоростен индекс (Q)
С/Без вентил (TT/TL) Гума изисква вътрешна гума
M/C No
*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Електронен вестник

Получавайте новини и информация за гуми, оферти и конкурси

Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK