Nankang
Внимание: Ние ви доставяме само гумата. Ако на снимката е изобразена джанта, то тя служи за символизиране.
Nankang

Nankang ICE ACTIVA Ice-1 225/40 R18 92Q XL, Nordic compound

Nankang

Nankang ICE ACTIVA Ice-1 225/40 R18 92Q XL, Nordic compound

Дименсия на гуми
225/40 R18 92Q XL, Nordic compound 
Наличност:
За съжаление нямаме тези гуми в наличност.
гуми:
Зимни гумиWi
маркировка M+S
със снежен симбол
скорост:
Q: Одобрена до 160 км/ч
EAN код:
4717622045604
Номер на артикул:
R-306531
Етикет на гуми / Класи на ефективност:
За въпроси и предложения моля свържете се с нас на support​@tirendo.bg
За съжаление нямаме тези гуми в наличност.
Цена на артикул, с ДДС
Безплатна доставка*
7 - 10 работни дни доставка
Политика на връщане в срока от 14 дни**
Повече партньори за монтаж

Добавете продукт за сравнение

  • описание
  • Етикет на гуми
  • Technical specifications
  • VIDEO

Nankang Ice Activa Ice-1 е проектирана да достигне висока ефективност на заледените и заснежени пътни настилки в Северна Европа.

Чрез своя дизайн с централен разрез и директен модел на шарките усилва своята директна стабилност и маневреност върху сняг. С дизайн на мрежеста шарка на разрезите увеличава своето сцепление и устойчивост върху заснежени местности.

Назъбените 3D грайфери в централната част на гумата предпазват от възможността за боксуване и приплъзгане на сняг, а устойчивостта на мокри настилки на шарката осигурява стабилност.

Правоъгълните 3D грайфери по ръба на гумата осигуряват здравина на модела на блока и го предпазват от деформиране при рязка смяна на посоката или при рязко натискане на спирачките, също така подобрява и управлението и сигурността.

Чрез дизайна на неравномерно разположените отвори за приплъзване върху целия ръб на шарката позволяват по-добро триене и сцепление на заледени пътища, след като се сложат вериги.

Оптимизираното разположение на гумираните отвори върху шарките подпомагат триенето и сцеплението върху заледени пътища. Приложена е специална силициева формула с цел подобряване на поведението на гумите по време на шофиране по заледени или заснежени настилки.

Етикет на гуми / Класи на ефективност

Етикет на гуми / Класи на ефективност

Европейският съюз, съгласно с CE 1222/2009, е възложил че всички гуми произведени след дата 1 юли 2012 г. за леки и лекотоварни автомобили включват стандартни етикети на ЕС за гумите като ги класифицират по три работни характеристики:разход на гориво класифицирани от A до G,сцепление с влажна повърхност класифицирани от A до G, и ниво на шума в децибели.

Категории на гуми незасегнати от настоящия регламент включват:регенерирани гуми, професионални офроуд гуми, гуми състезателни /за спортен автомобил, както и специални гуми предназначени за подобряване на сцепление, като и с шипове,T-тип временно резервни гуми, гуми за автомобили произведени преди 1990 г., гуми с максимално разрешена скорост от 80km / h, гуми за джанти с диаметър по-малък или равен на 254 mm или по-голям или равен на 635 мм.

Този етикет е предназначен, от една страна за да се насърчи икономическата и екологична ефективност на движението, както и повишаване безопасността по пътищата, и от друга страна за да се помогне на потребителите да изберат определени гуми.Въпреки, етикетът е бил критикуван че само показва много ограничен брой характеристики. Специалистите твърдят че гумите имат много повече функции, които са важни а съответно за безопасността на движението, включително ограничени при аквапланинг, при стабилност на пътя, експлоатационен живот, продуктови свойства на мокри и сухи пътища различни от сцеплението с влажна повърхност и свойства на сняг.
Производителите на гуми предполагат че резултатите от тестовете от различни институции и предприятия в списанията трябва да останат много важни източници на информация за краен потребител, тъй като те се фокусират върху скоростта на голямо разнообразие от свойства за гуми и функции.

Марка Nankang
Серия на модела ICE ACTIVA Ice-1
Размер 225/40 R18 92Q XL, Nordic compound
Ширина 225
Височина 40
Вид конструкция R
Дименсия на гуми 18
Индекс на натоварване на гумите 92
Скоростен индекс (Q)
С/Без вентил (TT/TL) Гума изисква вътрешна гума
M/C No
*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Електронен вестник

Получавайте новини и информация за гуми, оферти и конкурси

Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK