нов
Michelin
Внимание: Ние ви доставяме само гумата. Ако на снимката е изобразена джанта, то тя служи за символизиране.
Michelin

Michelin Pilot Sport 5 215/45 ZR17 (91Y) XL

Michelin

Michelin Pilot Sport 5 215/45 ZR17 (91Y) XL

Дименсия на гуми
215/45 ZR17 (91Y) XL 
Наличност:
Налично на склада
гуми:
Летни гумиSo
скорост:
(Y): Одобрена над 301 км/ч
EAN код:
3528702175026
Номер на артикул:
R-454705
Етикет на гуми / Класи на ефективност:
DEX:
EU
European Production
За въпроси и предложения моля свържете се с нас на support​@tirendo.bg
283,70 лв
Цена на артикул, с ДДС
Безплатна доставка*
7 - 10 работни дни доставка
Политика на връщане в срока от 14 дни**
Повече партньори за монтаж

Добавете продукт за сравнение

 • описание
 • Етикет на гуми
 • Technical specifications
 • VIDEO

Извлечи максимума от преживяването зад волана с автомобилната гума MICHELIN Pilot Sport 5.

Изживей докрай всяка минута зад волана, подобри представянето си на пистата с показателите, създадени да издържат, с помощта на гумата MICHELIN Pilot Sport 5, проектирана за максимална издръжливост.

 • Петото поколение спортна шосейна гума на MICHELIN
 • Проектирана за отличен пробег и дълготрайни показатели
 • Създадена да осигурява висока степен на реагиране за прецизно управление
 • Максимално сцепление и спирачни показатели на мокри и сухи пътни настилки
 • Високи показатели, съчетани с елегантна естетика
 • По-добро агресивно шофиране с възможност за изминаване на повече километри
  Почувствай възбудата от управлението на бързо подчиняващ се на команди автомобил в комбинация с изключителни показатели и максимален пробег с гумата MICHELIN Pilot Sport 5. Усети изключително добрата чувствителност на автомобила при подаването на кормилните команди към пътя, създадена да осигурява отлично реагиране и прецизно управление, благодарение на технологията на MICHELIN “Dynamic Response” . Шофирай автомобила си по-дълго без да жертваш показателите с технологията “MaxTouch Construction”, която разпределя равномерно силите на ускорение, спиране и завиване, в резултат на което животът на протектора се удължава.

  Властвай над пътя уверено с гумите с дълготрайно сцепление
  Избери гумата MICHELIN Pilot Sport 5 за максимално сцепление и спирачни показатели на мокро и сухо. Дизайнът на протектора “Dual Sport” се характеризира с вътрешна страница с големи надлъжни канали, които изтласкват водата навън за по-добра сцепна сила на мокро, а външната страница е снабдена с твърди блокчета за по-добро сцепление на сухо. Позволявайки Ви да шофирате с увереност, докато се забавлявате.

  Когато показателите не отстъпват на естетиката
  Стил и същност в едно с гумата MICHELIN Pilot Sport5 Дизайнът на страницата “Premium Touch” създава гладка, матово-черна визия с подобна на кадифе микро текстура. На кратки или на дълги разстояния, винаги пътувайте със стил, защото детайлите са от значение. Автомобилната гума MICHELIN Pilot Sport 5 разполага с индикатор “Wear2check”, с помощта на който можете лесно да проверявате и следите износването на протектора.

Етикет на гуми / Класи на ефективност

Етикет на гуми / Класи на ефективност

Европейският съюз, съгласно с CE 1222/2009, е възложил че всички гуми произведени след дата 1 юли 2012 г. за леки и лекотоварни автомобили включват стандартни етикети на ЕС за гумите като ги класифицират по три работни характеристики:разход на гориво класифицирани от A до G,сцепление с влажна повърхност класифицирани от A до G, и ниво на шума в децибели.

Категории на гуми незасегнати от настоящия регламент включват:регенерирани гуми, професионални офроуд гуми, гуми състезателни /за спортен автомобил, както и специални гуми предназначени за подобряване на сцепление, като и с шипове,T-тип временно резервни гуми, гуми за автомобили произведени преди 1990 г., гуми с максимално разрешена скорост от 80km / h, гуми за джанти с диаметър по-малък или равен на 254 mm или по-голям или равен на 635 мм.

Този етикет е предназначен, от една страна за да се насърчи икономическата и екологична ефективност на движението, както и повишаване безопасността по пътищата, и от друга страна за да се помогне на потребителите да изберат определени гуми.Въпреки, етикетът е бил критикуван че само показва много ограничен брой характеристики. Специалистите твърдят че гумите имат много повече функции, които са важни а съответно за безопасността на движението, включително ограничени при аквапланинг, при стабилност на пътя, експлоатационен живот, продуктови свойства на мокри и сухи пътища различни от сцеплението с влажна повърхност и свойства на сняг.
Производителите на гуми предполагат че резултатите от тестовете от различни институции и предприятия в списанията трябва да останат много важни източници на информация за краен потребител, тъй като те се фокусират върху скоростта на голямо разнообразие от свойства за гуми и функции.

Марка Michelin
Серия на модела Pilot Sport 5
Размер 215/45 ZR17 (91Y) XL
Ширина 215
Височина 45
Вид конструкция ZR
Дименсия на гуми 17
Индекс на натоварване на гумите 91
Скоростен индекс ((Y))
С/Без вентил (TT/TL) Гума изисква вътрешна гума
M/C No
*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Електронен вестник

Получавайте новини и информация за гуми, оферти и конкурси

Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK