Michelin
Внимание: Ние ви доставяме само гумата. Ако на снимката е изобразена джанта, то тя служи за символизиране.
Michelin

Michelin Agilis X-Ice North 215/70 R15C 109/107R с възможност да се сложат шипове

Michelin

Michelin Agilis X-Ice North 215/70 R15C 109/107R с възможност да се сложат шипове

Дименсия на гуми
215/70 R15C 109/107R с възможност да се сложат шипове 
Наличност:
За съжаление нямаме тези гуми в наличност.
гуми:
Зимни гумиWi
маркировка M+S
със снежен симбол
скорост:
R: Одобрена до 170 км/ч
Номер на артикул:
R-332785
Етикет на гуми / Класи на ефективност:
За въпроси и предложения моля свържете се с нас на support​@tirendo.bg
За съжаление нямаме тези гуми в наличност.
Цена на артикул, с ДДС
Безплатна доставка*
7 - 10 работни дни доставка
Политика на връщане в срока от 14 дни**
Повече партньори за монтаж

Добавете продукт за сравнение

  • описание
  • Етикет на гуми
  • Technical specifications

MICHELIN Agilis X-ICE North Повишаване мобилността на шофьори на моторни превозни средства в най-трудните зимни условия на шофиране. Когато е сняг, заледени или мокри пътища и други екстремни зимни условия, които правят шофирането почти невъзможно, шофьорите могат да имат проблеми при запазване на контрола на превозни средства. Да направи шофирането по-безопасно и по-лесно за шофьори в тежки, предизвикателни климатични условия, Michelin въведе нова гума с шипове, MICHELIN Agilis X-ICE North. Michelin Agilis X-ICE North е проектирана да се осигури върхово изпълнение в три ключови области - безопасност, ефективността на разходите и трайност - с цел да се даде възможност за шофьори да стигнат там, където трябва да отидат, дори и в най-трудните условия. Безопасен: На +#8203,+#8203,заледени повърхности новата MICHELIN Agilis X-ICE North значително подобрява устойчивостта на проследяване и осигурява прогресивно отзивчивост, по време на сняг подобрява сцеплението с 25%. По-рентабилни: шипове на MICHELIN X-ICE North са 30% по-дълъги и увеличават общият пробег на гумите с 20%. Трайност: Страничните стени на новата MICHELIN X-ICE North предлагат добра устойчивост и намаляване на въздействието на бордюри ожулвания. Отлична производителност на гумите се основава на пакет от специални технологии, разработени от Michelin. Оригинален дизайн на протектора на MICHELIN Agilis X-ICE North прави превозното средство по-лесно да се контролира, а също така подобряване на комфорт на шофиране. С новата MICHELIN Agilis X-ICE North, производител на гуми за пореден път демонстрира своя ангажимент да си партнира с шофьори на микробуса. Като част от този ангажимент, преправен е състав на MICHELIN Agilis. Новите летни версии бяха въведени през 2008 г., с две зимни версии (шипове и без шипове), пуснати на тържище една година по-късно - MICHELIN Agilis Alpin и MICHELIN Agilis X-ICE North.

Етикет на гуми / Класи на ефективност

Етикет на гуми / Класи на ефективност

Европейският съюз, съгласно с CE 1222/2009, е възложил че всички гуми произведени след дата 1 юли 2012 г. за леки и лекотоварни автомобили включват стандартни етикети на ЕС за гумите като ги класифицират по три работни характеристики:разход на гориво класифицирани от A до G,сцепление с влажна повърхност класифицирани от A до G, и ниво на шума в децибели.

Категории на гуми незасегнати от настоящия регламент включват:регенерирани гуми, професионални офроуд гуми, гуми състезателни /за спортен автомобил, както и специални гуми предназначени за подобряване на сцепление, като и с шипове,T-тип временно резервни гуми, гуми за автомобили произведени преди 1990 г., гуми с максимално разрешена скорост от 80km / h, гуми за джанти с диаметър по-малък или равен на 254 mm или по-голям или равен на 635 мм.

Този етикет е предназначен, от една страна за да се насърчи икономическата и екологична ефективност на движението, както и повишаване безопасността по пътищата, и от друга страна за да се помогне на потребителите да изберат определени гуми.Въпреки, етикетът е бил критикуван че само показва много ограничен брой характеристики. Специалистите твърдят че гумите имат много повече функции, които са важни а съответно за безопасността на движението, включително ограничени при аквапланинг, при стабилност на пътя, експлоатационен живот, продуктови свойства на мокри и сухи пътища различни от сцеплението с влажна повърхност и свойства на сняг.
Производителите на гуми предполагат че резултатите от тестовете от различни институции и предприятия в списанията трябва да останат много важни източници на информация за краен потребител, тъй като те се фокусират върху скоростта на голямо разнообразие от свойства за гуми и функции.

Марка Michelin
Серия на модела Agilis X-Ice North
Размер 215/70 R15C 109/107R с възможност да се сложат шипове
Ширина 215
Височина 70
Вид конструкция R
Дименсия на гуми 15
Индекс на натоварване на гумите 109/107
Скоростен индекс (R)
С/Без вентил (TT/TL) Гума изисква вътрешна гума
M/C No
*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Електронен вестник

Получавайте новини и информация за гуми, оферти и конкурси

Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK