Dayton
Внимание: Ние ви доставяме само гумата. Ако на снимката е изобразена джанта, то тя служи за символизиране.
Dayton

Dayton DW510 195/50 R15 82H

Dayton

Dayton DW510 195/50 R15 82H

Дименсия на гуми
195/50 R15 82H 
Наличност:
За съжаление нямаме тези гуми в наличност.
гуми:
Зимни гумиWi
маркировка M+S
със снежен симбол
скорост:
H: Одобрена до 210 км/ч
EAN код:
3286340386715
Номер на артикул:
R-230370
Етикет на гуми / Класи на ефективност:
За въпроси и предложения моля свържете се с нас на support​@tirendo.bg
За съжаление нямаме тези гуми в наличност.
Цена на артикул, с ДДС
Безплатна доставка*
7 - 10 работни дни доставка
Политика на връщане в срока от 14 дни**
Повече партньори за монтаж

Добавете продукт за сравнение

  • описание
  • Етикет на гуми
  • Technical specifications
Зимните гуми Dayton DW510 са предназначени за автомобили от ниския и среден клас. Гумата Dayton DW510 е наследник на Dayton DW500. С познанията и опита си на производители на гуми Дейтън, са разработили Dayton DW510 модела, който се отличава с много добри динамични характеристики при зимни условия. Този модел е бил подложен на различни тестове, доказвайки своята висока производителност и качество. При анализ на резултатите от тестовете се вижда, че това е много добра гума, която отговаря на очакванията и изискванията за шофиране през зимата. Модела на Дейтън DW510 се справя при всякакви зимни условия благодарение на оптималния си дизайн. Проектирането и изпълнението на каналите на протектора под ъгъл спрямо рамената на протектора помагат за ефективно изсушаване и почистване на гумите от киша и вода. Значителен брой ламели в блокчетата на протектора, подобрява сцеплението на гумата за различни видове настилки, като осигурява пълен контрол над превозното средство, дори когато шофирате на заснежени или заледени пътища. Поради новия дизайн гумата Dayton DW510 е със значително по-дълъг експлоатационен живот и намалява спирачния път, като същевременно позволява движението и в дълбок сняг. Тази гума се държи добре на суха настилка. Каучукова смес, която е била използвана в производството на гумите Dayton DW510 осигурява дълготрайност и устойчивост. Отлично сцепление при движение и спиране на сняг и лед отлично поведение в широк диапазон от пътни условия 15-20% по-дълъг експлоатационен пробег от най-близките си конкурентите в този клас Новата конструкция на гумата осигурява тихо и комфортно пътуване.
Етикет на гуми / Класи на ефективност

Етикет на гуми / Класи на ефективност

Европейският съюз, съгласно с CE 1222/2009, е възложил че всички гуми произведени след дата 1 юли 2012 г. за леки и лекотоварни автомобили включват стандартни етикети на ЕС за гумите като ги класифицират по три работни характеристики:разход на гориво класифицирани от A до G,сцепление с влажна повърхност класифицирани от A до G, и ниво на шума в децибели.

Категории на гуми незасегнати от настоящия регламент включват:регенерирани гуми, професионални офроуд гуми, гуми състезателни /за спортен автомобил, както и специални гуми предназначени за подобряване на сцепление, като и с шипове,T-тип временно резервни гуми, гуми за автомобили произведени преди 1990 г., гуми с максимално разрешена скорост от 80km / h, гуми за джанти с диаметър по-малък или равен на 254 mm или по-голям или равен на 635 мм.

Този етикет е предназначен, от една страна за да се насърчи икономическата и екологична ефективност на движението, както и повишаване безопасността по пътищата, и от друга страна за да се помогне на потребителите да изберат определени гуми.Въпреки, етикетът е бил критикуван че само показва много ограничен брой характеристики. Специалистите твърдят че гумите имат много повече функции, които са важни а съответно за безопасността на движението, включително ограничени при аквапланинг, при стабилност на пътя, експлоатационен живот, продуктови свойства на мокри и сухи пътища различни от сцеплението с влажна повърхност и свойства на сняг.
Производителите на гуми предполагат че резултатите от тестовете от различни институции и предприятия в списанията трябва да останат много важни източници на информация за краен потребител, тъй като те се фокусират върху скоростта на голямо разнообразие от свойства за гуми и функции.

Марка Dayton
Серия на модела DW510
Размер 195/50 R15 82H
Ширина 195
Височина 50
Вид конструкция R
Дименсия на гуми 15
Индекс на натоварване на гумите 82
Скоростен индекс (H)
С/Без вентил (TT/TL) Гума изисква вътрешна гума
M/C No
*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Електронен вестник

Получавайте новини и информация за гуми, оферти и конкурси

Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK